Het verzorgen van snor is erg belangrijk, dus voor de mannen die het nog niet wisten hier wat tips. Voor de niet besnorde mensen is het een bewijs of een hulpmiddel voor schone snorren in je omgeving.

Snorrenwax

Een snorrenwax is eigenlijk alleen om te zorgen dat je trots kan pronken met die haren op je bovenlip. Het is een wax waarmee je kan zorgen dat je haren mooi opzij (en dus niet in je mond) gaan zitten, verder kan je afhankelijk van hoe gezegend je bent met de groei van je snorharen een mooie krulsnor maken of andere indrukwekkende constructies. Je hebt maar een beetje snorren wax nodig, ongeveer een nagelpunt. De snorren wax wrijf je warm en soepel tussen de toppen van je wijsvingers om vervolgens in je snor aan te brengen. Bij het modelleren kan je gebruik maken van een kam, dat gaat vaak wat makkelijker dan met je vingers. Maar het is vooral een kwestie van oefenen en proberen.

 

 

De Whisker Dam.

Is het niet om de coole naam, dan is het wel omdat hij erg handig is. De whisker dam is een metalen stukje dat je op ieder glas kan monteren om er zo voor te zorgen dat welke drank je ook drink het niet in je snor komt. Zo voorkom je snorharen in je drinken, drinken in je snorharen en dat je net mooi verzorgde en gewaxte snor vol komt te zitten met vocht en zo niet meer mooi in model blijft zitten.