De Warmste Snor van Vlaanderen  

(18 tot 24 december 2024)

De West-Vlaamse Snorrenclub wil dit jaar medewerken aan de solidariteitsactie  de “Warmste Week”.

Al het geld dat tijdens De Warmste Week wordt ingezameld, gaat naar het DWW-Fonds en zal volledig worden gebruikt om concrete projecten mogelijk te maken binnen het thema 'samen vlammen tegen eenzaamheid'. De Koning Boudewijnstichting heeft, als vaste partner van De Warmste Week, een onafhankelijke jury samengesteld die de projecten heeft gekozen die gesteund zullen worden met de totale opbrengst van de Warmste Week.

Het inzamelen van geld ten behoeve van die solidariteitsactie binden we aan de verkiezing van de “Warmste Snor van Vlaanderen”.

Hoe kan jij je bijdrage leveren aan deze actie.

Hieronder zie je een afbeelding van alle deelnemende “snorren” met hun voornaam eronder.

.De Warmste Snorren op een rij...

De Payconiq QR-code voor uw bijdrage aan de Warmste Snor
Scan hier de Payconiq QR code

Je kan nu reeds kiezen op een “snor” door overschrijving van minimum 5€ op rekening van de West-Vlaamse Snorrenclub BE51 7512 0649 5862 of scan de QR-code hiernaast. Vergeet niet te vermelden “de warmste snor + naam van je favoriet”. Voor 5€ geef je dus 1 stem aan je favoriet. Betaal je bvb 20€, dan geef je 4 stemmen voor je favoriet.

Al de stemmen worden bijgehouden en de snor met de meeste opbrengst/stemmen wordt dan op de laatste dag van de actie, namelijk op 24 december op het Zand in Brugge, uitgeroepen als “De Warmste Snor van Vlaanderen”.

In naam van het DWW-fonds en van de West-Vlaamse Snorrenclub danken wij je alvast voor je milde medewerking.

We publiceren regelmatig een stand van zaken op onze website : www.snorrenclub.be 

Toch liever via de website van de warmste week? Deze link stuurt je meteen door

Stand op 13 oktober 2024