Verslag uitstap naar de carnaval stoet bij onze snorren vrienden van Aartselaar , waren mee , de voorzitter , de secretaris, Patje Debal en Gina , Jean Pierre , Johan  En Jean Claude 

Zondag 9u30 verzamelen onze snorren aan de achterkant van het station om de trip te starten naar Aartselaar waar de jaarlijkse carnaval stoet uitgaat , door een familiale probleem heeft onze chauffeur Patrick moeten afzeggen om mee te rijden waardoor de secretaris heeft moeten inspringen om te rijden met de gehuurde mini bus .

Bij aankomst werden wij verwelkom door de voorzitter Luc van onze bevriende club en van de snorren van Antwerpen en Brussel .

Na wat drinken in de Derby was het tijd om on 12 uur stip te gaan eten in restaurant “Bij Georges” naast de Derby 3 gebouwen verder , de Tajine en de ribbetjes hebben gesmaakt .

Na het eten werden wij vervoert naar de start van de stoet enkele km verder door voorzitter Luc , onze  groep had 10 kg snoep aangekocht om te bedelen langs de omloop aan de kinderen, wat weldra te weinig was om de hele omloop te voorzien . Een les voor volgend jaar minder te bedelen in het begin van de stoet en wat meer snoepen aan te kopen .Het was een heel leuke dag en er werd afgesproken om volgende jaar terug aanwezig te zijn op deze carnaval stoet georganiseerd door onze bevriende snorren club uit Aartselaar .

De afwezigen hadden terug ongelijk .