Mosselfeesten 2019

De jaarlijkse organisatie van de Mosselfeesten is inmiddels een traditie geworden bij de West-Vlaamse Snorrenclub vzw. Dit jaar gaat het feest door op zaterdag 14 en zondag 15 september op de Vismarkt in Brugge. Noteer ook dat de derde zondag van september, zondag 15/09 dus, het grote autoloze zondag moment doorgaat in de Brugse binnenstad. 

Zij die er bij de vorige edities bij geweest zijn getuigen van een enorm succes met meer dan 1200 bezoekers. Je kan er genieten van mooie muzikale optredens en volop van een gezellige ambiance. De toegang is gratis en er zijn doorlopend  mosselen, oesters, wijn, cava, bier en frisdranken te verkrijgen aan democratische prijzen. 

De Brugse Mosselfeesten zijn tevens het moment bij uitstek om de 'mooiste snor 2019' in de kijker te zetten. Dit jaar gaat de verkiezing door voor de mooiste 'West-Vlaamse Snor 2019', de 'Jongeren Snor 2019' voor deelnemers tussen de 20 en 35 jaar, en tot slot de mooiste 'Internationale Snor en/of Baard 2019'. Inschrijven en deelname zijn gratis. Inschrijven kan via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of aanmelden ter plaatse. 

Wil je als handelaar of vereniging zelf een steentje bijdragen? We vermelden graag jouw bedrijf op onze affiche. Je kan ook plaatsen reserveren voor jouw klanten en/of vrienden. Meer info: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Je kan hier alvast enkele sfeerbeelden bekijken van de vorige edities.