Afgelopen woensdag, 25 april 2018, hebben de snorren samen met de partners de Meifoor bezocht en niettegenstaande het winderig weer was het een geslaagde avond. 

De W.V.S.C. heeft een sponsoring t.w.v. €250 voorzien voor een initiatief (organisatie van William) die het mogelijk maakt dat mindervalide jongeren, met de ondersteuning van vrijwilligers, eveneens een bezoek kunnen brengen a/d Meifoor. Dat dit initiatief gesmaakt werd konden we lezen in de hartverwarmende reactie van Nancy Craeye, directeur van MPI De Kaproenen.

Voorzitter Antoine De Beir was er te gast in de lokale radiostudio van RGR FM om er een uiteenzetting te geven over de West-Vlaamse Snorrenclub, de aanstaande activiteiten en de sociale functie die zij vervult.

Dankzij het grote aantal snorren en snorren-partners hebben we de bar KathyKoy (nog eens bedankt a/d uitbater voor de traktatie vleesschijfjes) mooi gevuld en na de keel grondig te hebben gesmeerd vertrokken we en masse richting 't Zand en vervolgens het Beursplein.

Tot slot nog een dankwoordje aan organisator William Pauwels, een groepsfoto en een afsluiter bij één van onze sponsors, de Zandloper, waar we nog een tijdje hebben vertoeft meermaals vergezeld van een aantal frisse consumpties.